Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Sterke partner in fietsen

Met haar lange geschiedenis en innovatieve ontwerp is BikeFunKids BFK een geliefd fietsenmerk. BikeFunKids BFK is te verkrijgen bij BikeBizz.

Dealer worden
Sterke partner in fietsen
Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Innovatief ontwerp sinds 1993

Bike Fun Kids is een merknaam voor een verzameling van diverse kinderfietsen voor jongens en meisjes van 12" tot 26". BFK werd opgericht in 1993  als representatieve tegenhanger van de Gazelle en Batavus kinderlijn. Heden ten dage worden de fietsen in tegenstelling tot bijvoorbeeld Alpina nog steeds in Europa geproduceerd. De nadruk ligt op kwalitatieve, veilige fietsen met een ‘fun’-toets. BikeBizz heeft een overeenkomst om als groothandel deze fietsen te distribueren.

BFK bij BikeBizz

BikeBizz  is de één van de weinige groothandels in Nederland die het merk BFK levert. Bent u opzoek naar een manier om uw fietsenaanbod nog unieker te maken? Neem dan snel contact met ons op.

Unsplash

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Wordt nu officiële BFK dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van BFK? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel  contact met u op. Dan bent u binnenkort officieel BFK dealer!

Dealer worden