Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Sterke partner in fietsen

Met haar lange geschiedenis en innovatieve ontwerp is Deed een geliefd fietsenmerk bij fietsers van alle niveaus, van casual rijders tot professionele atleten. Deed is te verkrijgen bij BikeBizz. Meld je aan en wordt ook Deed dealer!

Dealer worden
Sterke partner in fietsen
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

DEED is een merk dat is ontstaan na 25 jaar ervaring.

DEED is een merk dat is ontstaan na 25 jaar ervaring in de productie van alle soorten fietsen, voor verschillende internationale merken, met als doel een plek te creëren in de gespecialiseerde markt. Met de creatie van DEED willen we de uitstekende prestaties van onze modellen voor een grotere groep verkopers bereikbaar maken. Op DEED fietsen zijn het ontwerp en de technische kenmerken geoptimaliseerd en de toepassing ervan is het resultaat van onze kennis door de jaren heen. We kiezen altijd het beste voor onze fietsen en hiervoor selecteren we de beste partners.

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Unsplash

Wordt nu officiële Deed dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van Deed? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel  contact met u op. Dan bent u binnenkort officieel Deed dealer!

Dealer worden