Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Bikebizz sterke partner in fietsen

Venturelli, exclusief verkrijgbaar bij BikeBizz. Vraag naar de mogelijkheden om exclusief dealer te worden!

Dealer worden
Bikebizz sterke partner in fietsen
Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Exclusief verkrijgbaar bij Bikebizz!

Venturelli heeft  het grote voordeel dat ze jarenlang hun frames in eigen huis met eigen handen of machines produceren. Alvorens massa productie, ondergaat ieder type frame een technische kwaliteitscontrole conform de Europese norm. Alle afmetingen worden nog eens nauwkeurig vergeleken met de originele Autocad tekeningen. Elk  Venturelli frame wordt afzonderlijk uitvoerig onderworpen aan stijfheid- en kwaliteit tests.
Vooraleer de fiets naar een dealer gaat heeft die een reeks testen met verve doorstaan.

Venturelli bij BikeBizz

BikeBizz  is de één van de weinige groothandels in Nederland die het merk Venturelli levert. Bent u opzoek naar een manier om uw fietsenaanbod nog unieker te maken? Neem dan snel contact met ons op en wie weet wordt u binnenkort officiële dealer van Venturelli!

Unsplash

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Wordt nu officiële Venturelli dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van Venturelli? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel  contact met u op. Dan bent u binnenkort officieel Venturelli dealer!

Dealer worden