Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Sterke partner in fietsen

Met haar lange geschiedenis en innovatieve ontwerp is Lombardo een geliefd fietsenmerk bij fietsers van alle niveaus! Lombardo is te verkrijgen bij BikeBizz. Meld je aan en wordt ook Lombardo dealer!

Dealer worden
Sterke partner in fietsen
Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Sinds 2011 dealer van Lombardo

Sinds 2011 heeft Bikebizz een uitstekende relatie met de modieuze fietsfabrikant Lombardo. De droom van vrijheid op twee wielen werd geboren in 1952, toen Gaspare Lombardo zijn eerste fiets maakte in zijn eigen atelier en niet zo zeer groei als hoofddoel had maar meer het bewaken van kwaliteit, styling en goed betaalbare prijzen.
Dat is tot de dag van vandaag nog prioriteit nummer 1.
Nieuwe technologische innovaties worden in het  Lombardo testcentrum op de hoge eisen beproefd. Aandacht voor detail en vakmanschap van design maakt de  Lombardo fiets een  uniek en bijzondere product. Alle assemblagefasen worden binnen het bedrijf beheerd, tot aan de eindtest toe en  zorgen voor maximale aandacht bij elke productiestap.
De gehele productie voldoet aan de kwaliteitseisen van de Europese wetgeving en volgen het internationale milieubeheersystemen van ISO 14001 om het milieu te beschermen.

Lombardo bij BikeBizz

BikeBizz  is de één van de weinige groothandels in Nederland die het merk Lombardo levert. Bent u opzoek naar een manier om uw fietsenaanbod nog unieker te maken? Neem dan snel contact met ons op en wie weet wordt u binnenkort officiële dealer van Lombardo!

Unsplash

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Wordt nu officiële Lombardo dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van Lombardo? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel  contact met u op. Dan bent u binnenkort officieel Lombardo dealer!

Dealer worden