Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Sterke partner in fietsen

BikeBizz is een fietsengroothandel met een groot merkenpakket. In combinatie met goed advies op basis van jarenlange ervaring in de fietsenbranche kunnen wij jou helpen om meer business te genereren voor jouw fietsenwinkel.

Dealer worden
Sterke partner in fietsen
Unsplash

Het BikeBizz-aanbod

BikeBizz is gespecialiseerd in fietsen, E-bikes, (E-)bakfietsen en diverse accessoires en onderdelen. Voor u als handelaar is het mogelijk diverse merken in te kopen op 1 factuur. Uiteraard tegen dezelde inkoopprijzen die gegeven worden door de leverancier. Door de combinatie  van diverse merken, een ruim assortiment, en tijdelijke aanbiedingen is BikeBizz voor u zeer interessant als groothandel, ook voor dropshipping en online.

Unieke fietsen bij BikeBizz

BikeBizz  is de één van de weinige groothandels in Nederland die exclusieve merken zoals Raleigh, Univega, Lombardo, BikeFun, Troy, Johnny Loco en Urban Wheelz levert. Bent u opzoek naar een manier om uw fietsenaanbod nog unieker te maken? Neem dan snel contact met ons op en wie weet wordt u binnenkort officiële dealer van een uniek merk!

Unsplash

Onze exclusieve merken

Ons grote assortiment bestaat uit bekende merken en merken welke u niet bij anderen in Nederland aantreft.

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de binnendienst.

Unsplash

Word nu een officiële dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van BikeBizz? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Dealer worden