Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Sterke partner in fietsen

Met haar lange geschiedenis en innovatieve ontwerp is Raleigh een geliefd fietsenmerk bij fietsers van alle niveaus, van casual rijders tot professionele atleten. Raleigh is te verkrijgen bij BikeBizz. Meld je aan en wordt ook Raleigh dealer!

Dealer worden
Sterke partner in fietsen
Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Innovatief ontwerp sinds 1887

Raleigh is een bekende fietsmaatschappij met een lange geschiedenis in de fietsenindustrie. Opgericht in 1887 in Nottingham, Engeland, werd Raleigh snel een van de toonaangevende fietsmerken in de wereld. Raleigh is bekend om haar innovatieve ontwerp en technologie en heeft vele nieuwe functies geïntroduceerd in de fietsenindustrie. Het bedrijf blijft een populaire keuze voor fietsers van alle niveaus, van casual rijders tot professionele atleten.

Ons assortiment van Raleigh

Unsplash

Cargofietsen

Of je nu vracht moet vervoeren of gewoon op zoek bent naar een duurzame vervoersoptie voor een gezinsuitje, elektrische cargofietsen van Raleigh zijn precies zijn wat je zoekt.

Unsplash

Hybride fietsen

Een Raleigh elektrische hybride fiets is zoals een gewone fiets, maar met een krachtige en lichte motor. Ontworpen om je trapkracht te versterken, geeft deze motor je het nodige extra zetje!

Unsplash

Vouwfietsen

Met opvouwbare elektrische fietsen krijg je je droom-e-bike ervaring, maar dan 100% compacter. Deze vouwfietsen zijn perfect zijn voor appartementen, krappe ruimtes en auto's.

Unsplash

Stadsfietsen

Comfortabel, toegankelijk en robuust, de elektrische stadsfiets is de ideale keuze voor ultieme gemak. Goed voor korte reizen en snelle ritjes. De Raleigh stadsfietsen zijn ook perfect voor fietsers met beperkte mobiliteit.

Raleigh bij BikeBizz

BikeBizz  is de één van de weinige groothandels in Nederland die het merk Raleigh levert. Bent u opzoek naar een manier om uw fietsenaanbod nog unieker te maken? Neem dan snel contact met ons op en wie weet wordt u binnenkort officiële dealer van Raleigh!

Unsplash
Unsplash

Van kwaliteit verzekerd

Raleigh is toegewijd om hun klanten hoogwaardige en veilige fietsen te bieden. Raleigh heeft een aparte werkplaats waar hun fietsmechanici elke fiets inspecteren voordat deze het distributiecentrum verlaat. Het inspectieproces omvat het controleren van de staat van ieder aspect van de fiets en accessoires. Bij Raleigh ben je verzekerd van topkwaliteit!

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Raleigh inspiratie

Unsplash
Verkrijgbaar bij BikeBizz
Unsplash

Wordt nu officiële Raleigh dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van Raleigh? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel  contact met u op. Dan bent u binnenkort officieel Raleigh dealer!

Dealer worden