Levering binnen 48 uur
Gemakkelijk bestellen
Exclusieve merken
Ruim 12,5 jaar ervaring

Dropshipping

BikeBizz biedt de mogelijkheid voor dropshipping van fietsen. Via dropshipping leveren wij de fiets rechtstreeks af bij jouw klant. Je geeft bij het plaatsen van je bestelling het adres op van je klant en wij verzorgen de rest. Hiermee bieden we een uitstekende oplossing voor fietsenwebshops en winkels die hun regio willen vergroten.

Dealer worden
Dropshipping
Unsplash

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een proces waarbij u als onderneming producten verkoopt in uw eigen bedrijf, en de dropshipper, in dit geval BikeBizz, de goederen rechtstreeks aan uw klant levert. Nadat de koper { uw klant } het product aan u betaald heeft, betaalt u BikeBizz de inkoop prijs die op onze site is vastgesteld, plus een vergoeding voor het dropshippen. U geeft de adresgegevens plus telefoonnummer van uw klant door bij de bestelling ( Afleveradres) en wij versturen het product voor U naar Uw klant. U heeft geen investering in voorraad.​​​

Waar is dropshipping mogelijk?

​​​​​​​Dropshippen is mogelijk binnen Nederland binnen 24 tot 48 uur na ontvangst betaling, met uitzondering van de eilanden (tegen meerprijs, plus dag extra voor levering). Dropshippen naar Belgie is ook mogelijk.

Unsplash
Unsplash

Hoe werkt het?

Wanneer U de fiets via de website heeft besteld, controleren wij de beschikbaarheid van de fiets. Wanneer deze voorradig is wordt alles in werking gezet voor u. LET OP! U ontvangt van ons een factuur per email die voldaan kan worden via iDeal of via een bankoverschrijving, dus de bestelling online is niet Uw definitieve factuur en deze is slechts ter bevestiging van uw bestelling. Als uw betaling zichtbaar is voor ons dan wordt de fiets dezelfde dag verstuurd en binnen 24 tot 48 uur afgeleverd. U dient Uw klant hiervoor zelf in te lichten dat de fiets onderweg is en dat ze hun bestelde fiets kunnen verwachten. Ook krijgt u per email een betalingsbevestiging van Uw factuur.

Heeft u een vraag?

Communicatie is volgens BikeBizz de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Heeft u vragen over BikeBizz als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst.

Unsplash

Word nu een officiële dealer!

Geïnteresseed in het assortiment van BikeBizz? Laat snel uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Dealer worden